Cultuurverandering

Boneschansker Consultancy levert een bijdrage aan de cultuurverandering van uw organisatie, door medewerkers bewust te maken van hun handelen en verbinding met de organisatie.

Cultuurverandering

doorvoeren van cultuurveranderingen

De medewerkers

De cultuur van een organisatie wordt mede-bepaald door de mate waarin medewerkers nadenken over – en zich bewustzijn van – de wijze waarop zij handelen, verantwoordelijkheid nemen en in verbinding staan met zichzelf, collega’s en andere stakeholders. Immers, de medewerkers binnen uw organisaties zorgen voor succes, niet de organisatie. Dat betekent dat zij ergens voor gaan staan, lef hebben, loslaten en een open mind houden. Wij begeleiden u en uw medewerkers bij deze cultuurverandering.

Cultuur gaat over gedrag…

Cultuur wordt initieel ingezet en gedragen door de leiders binnen uw organisatie. Als leiders gedrag vertonen wat niet hoort bij de gewenste cultuur, kan niet van medewerkers worden verwacht dat zij dat wel doen. Samen met het management stellen we de gewenste cultuur vast en het gedrag dat daar bij hoort. Past dat gedrag bij de leiders binnen de organisatie, dan ontstaat er een ‘natuurlijke’ cultuur. Cultuur vastleggen in regeltjes alleen heeft niet zoveel zin. Boneschansker Consultancy zorgt, samen met uw managementteam, voor een gedegen basis en implementatie van cultuurverandering.

Waar kan ik u mee helpen?

Bel of mail Marga, +31 (0)6 14 48 49 84 of marga@boneschansker.eu

Andere HR-Diensten

  • Strategie

    begeleiden van een strategische heroriëntatie

  • Fusie

    het begeleiden van de organisatie na een fusie of overname

  • Regelgeving

    implementeren van beleid en/of nieuwe regelgeving