Referenties

re·fe·ren·tie (de; v; meervoud: referenties, referentiën)

het refereren

(vermelding van) personen die inlichtingen over iem. kunnen geven

Highly engaged HR professional

“For years, Marga and I worked together in co-makership, building management development programs for her organization. I got to know her as a hands-on and highly engaged HR professional, with an excellent view on talent management and the link between developing people, the organization and business strategy. She knows how to listen, how to coach and how to get things done.”

Prof. dr. Ron MeyerMD of Centre for Strategy and Leadership

Senioriteit en wijsheid

“Marga is iemand waarop je kunt bouwen en die je graag in je team of ‘aan jouw kant’ hebt staan. Ze is integer, betrouwbaar, collegiaal, professioneel stevig en (vak)inhoudelijk gedegen. Marga is sociaal vaardig en weet haar resultaten te boeken op een wijze die niet ten koste gaat van de relatie. Marga heeft het vermogen om zich zowel in de (machtspolitieke) context van het grootbedrijf te bewegen en aan te sluiten bij het pragmatisme, de directheid en de doortastendheid van het midden- en kleinbedrijf.

Marga heeft haar kennis en brede ervaring omgezet in senioriteit en gezag (wijsheid) zonder daarbij haar nieuwsgierigheid en ontvankelijkheid voor nieuwe trends en ontwikkelingen te verliezen. Marga staat, vanuit mijn perspectief, voor het steeds opnieuw zoeken en benutten van kansen en mogelijkheden, voor zichzelf en degenen waarvoor en met wie zij werkt. En last but not least: Marga is een leuk en mooi mens.”

Mr. Eugène MennegaMD OISM Advies

“Open, eerlijk, nieuwsgierig, begripvol en essentie zoeken – het zijn voor mij de termen die samenwerken met Marga in de kern samenvatten. Dat ze een fijn mens is die enorm goed in staat is om te schakelen en de verbinding te vinden – tussen verschillende mensen en abstractieniveau’s van denken – maakt samenwerken met Marga voor mij een feestje.”

Marco FrijhoffDirecteur van Fynch